x

Barselona annoncerer forårsturné

Barselona annoncerer forårsturné

Til april drager den charmerende danske duo Barselona på en forårsturné til fire store danske byer. 

Rud Aslak og Rasmus Theodor – bedre kendt som Barselona – spiller til foråret fire koncerter, fire dage i streg. Touren skydes i gang den 10. april, hvor drengene gæster Lille Vega i København, og herefter følger tre koncerter i Odense, Aalborg og Aarhus. Billetter kan købes her.

– Lige nu sidder vi i Grotten og skriver ny musik, og her bliver vi hele vinteren, hvor vi indspiller vores nye sange og samler kræfter til at lave fire koncerter i april, som I aldrig vil glemme. Vi glæder os til at se jer, udtaler bandet.

LÆS OGSÅ: Skarnet lummerlyd og frejdige fortryllelser

Duoen er på kort tid blevet et stort navn på den danske musikscene med deres nærværende tekster i et drenget popunivers. I løbet af året er det både blevet til optrædener på Roskilde Festival, Smukfest og Heartland. Derudover stemte GAFFAs læsere Barselonas koncert på Spot-festival ind som årets næstbedste festivalkoncert, hvilket er imponerende for så ungt et band.

I september udgav Barselona deres seneste single "Fra Wien Til Rom" med en tilhørende video omkring en måned senere. Nummeret markerede et nyt kapitel for det endnu unge band ved at træde et skridt væk fra ungdommens usårlighed og hen mod et mørkere tekst- og billedunivers. Lyt til nummeret nederst i artiklen. 

LÆS OGSÅ: Læserne har stemt: Dette var årets bedste festivalkoncert

Tour-planen for forårskoncerterne er følgende:

10. april: Lille Vega, København

11. april: Posten, Odense

12. april: Studenterhuset, Aalborg

13. april: Train, Aarhus


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA