x

Mariah Carey taler om sin juleplage hos Jimmy Fallon

Mariah Carey taler om sin juleplage hos Jimmy Fallon

Mariah Carey gæstede for nylig Jimmy Fallon til en snak om julesange og ikke mindst den store opmærksomhed, der i øjeblikket er rettet mod 2001-albummet Glitter. Se videoen nederst i artiklen.

Stjernedivaen Mariah Carey gæstede i lørdags det kendte talkshow ”Saturday Night Live Starring Jimmy Fallon” dagen efter udgivelsen af hendes 15. studiealbum Caution. Her optrådte hun med nummeret "The Distance" feat. Ty Dolla $ign og slog sig derefter ned i stolen ved siden af Fallon. Den kække vært kårede sangerinden som "den ukronede dronning af julesange" og spurgte nysgerrigt ind til, hvornår det er passende at fyre de mange julehits på anlægget:

"Jeg har denne regel, hvor jeg forsøger at komme igennem Thanksgiving. Jeg kan ikke lide, når folk skynder på det, for når jeg først begynder, så stopper jeg ikke før efter nytår", grinede Carey.

LÆS OGSÅ: MÅLING: Danskerne hungrer efter julemusik

I interviewet kom Fallon også ind på den fandrevne #JusticeForGlitter-bevægelse, der det seneste stykke tid har floreret på de sociale medier og sat Careys 2001-album Glitter tilbage i rampelyset – et album, der gik lettere ubemærket hen tilbage i 00'erne. Men en bølge er sjældent til at forudse. Blot en uge op til udgivelsen af Caution røg Glitter i top som nummer et på iTunes-albumoversigten.

"Faktisk var #JusticeForGlitter rettet mod mig, fordi jeg aldrig spiller sangene fra det album. Det var en hård tid, da det kom ud. Det var et drama, som jeg ikke ønsker at komme ind på, fordi det vil ændre stemningen", siger Carey, der dog hurtigt skifter fra alvor til grin: "At Glitter kom tilbage som en ting, er en ting i sig selv."

LÆS OGSÅ: Mariah Carey står frem om psykisk sygdom

Mariah Carey er en af de bedst sælgende kvindelige artister nogensinde med over 200 millioner albums solgt til dato og indehaver af 18 amerikanske Billboard Hot 100 #1-singler. År efter år til jul indtager hun hitlisterne med "All I Want For Christmas Is You", og dette år bliver ingen undtagelse. Den 4. december har du muligheden for at høre nummeret live, når Mariah Carey giver julekoncert i Royal Arena – billetsalget er i fuld gang.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA