x

Nephew annoncerer sommerkoncerter

Nephew annoncerer sommerkoncerter

Nephew vil til sommer gæste en lang række danske festivaler og annoncerer i den forbindelse hele 12 koncerter i løbet af sommeren 2019

Hele Danmarks rockband er for tiden i fuldt firspring. Efter at have udgivet deres sjette studiealbum Ring-i-Ring i september har den eftertragtede gruppe annonceret en arenaturné til foråret, der næsten allerede er meldt udsolgt. Nu melder de desuden 12 sommerkoncerter, der blandt andet vil bringe gruppen forbi Jelling Musikfestival, Skive Festival, Samsø Festival og Nibe Festival. Se alle datoerne nederst i artiklen. 

LÆS OGSÅ: Nibe Festival offentliggør de første navne

– Det har været en kæmpe optur for os at spille koncerter i 2018, siger gruppen i en pressemeddelelse. – Næste år har vi valgt at komme lidt bredere ud i det danske land for at fejre den danske sommer og for at smelte endnu mere sammen med publikum. Og så glæder vi os til at synge fællessang med vores publikum, at hylde fællesskabet og at turde give slip for en stund og forsvinde sammen ind i Nephew-land. 

Selvom det seneste album har fået lidt blandede anmeldelser i de danske musikmedier, har den danske befolkning taget godt imod Ring-i-Ring, idet den fløj ind som nummer et på hitlisten efter dens udgivelse. 

Nephew gav sidste måned to store koncerter i henholdsvis Royal Arena og Jyske Bank Boxen, hvor GAFFA kvitterede for sidstnævnte med fire ud af seks stjerner

LÆS OGSÅ: Nephew – nu på havvindmølle!

Nephew spiller følgende sommerkoncerter i 2019:

24. maj: Herning Rocker 
29. maj: Jelling Musikfestival
07. juni: Skive Festival 
08. juni: Rock I Frederikshavn
08. juni: Rock Under Broen, Middelfart 
22. juni: Owen Luft Kåncert, Nordenskov
27. juni: Kløften Festival, Haderslev
28. juni: Thy Rock, Thisted
05. juli: Nibe Festival 
13. juli: Vig Festival 
20. juli: Samsø Festival 
01. august: Bork Festival

De to arenakoncerter i Royal Arena og Jyske Bank Boxen resulterede i en video til Nephews seneste single "Rejsekammerater" featuring Nik & Jay: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA