Nyhed

VIDEO: The 1975 omfavner musicaluniverset

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

The 1975 har netop smidt en ny dansespækket video til deres seneste single "Sincerity Is Scary". Se videoen ovenfor.

Der er gået fuld leg og rytme over det britiske indie-rock-band. I den farverige video ses frontmanden Matthew Healy dansende rundt på gaden, mens han fjollet og venligt hilser på forbigående på bedste musical-lignende facon. De dansende trin ender foran et teater, der bærer sætningen "La poesie est dans la rue" – en sætning, som flere gange er dukket op i bandets fortid, herunder i sangen "Love It If We Made It".

Den britiske rock-kvartet har aldrig været kendt for at gå lige og traditionelle veje – hvilket heller ikke er tilfældet i deres videoer. Sidste gang drengene optrådte i musikvideoformat, havde de kastet sig ud i at invitere fans direkte med ind i deres spraglede univers til singlen "TOOTIMETOOTIMETOTIME". Og denne gang er de altså gået på opdagelse i det lalleglade musicalunivers.


LÆS OGSÅ: LISTE: De rigeste musikere under 30 år i Storbritannien

Singlen er en forsmag på bandets tredje album, A Brief Inquiry Into Online Relationships, der har release den 30. november. The 1975 udgav deres selvbetitlede debutalbum i 2013, hvilket blandt andet introducerede verden for hitsinglerne "Chocolate" og "Girls".

Den 29-årige frontmand, der går under kælenavnet Matty, har for nyligt givet en lang række ærlige interviews om sin igangværende kamp mod stofmisbrug. Meget tyder dog på, at han efter at have været på afvænning nu er rask og tilbage for fuld styrke. Der er i hvert fald en masse spændende koncerter i vente for det fremadstormende band, der blandt andet skal optræde til sommerens Reading & Leeds Festival i hjemlandet.


 

ANNONCE