Nyhed

VIDEOPREMIERE: En debut i overhalingsbanen

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Københavnske Cilian Murphy har officielt taget hul på sin debut under rapper-navnet Mxrphy med singlen "Godt kørende". Se den tilhørende video ovenfor 

– Vi kender allesammen til det at være godt kørende, det være sig i byen lørdag aften, eller når du lukker dagens 12. salg på jobbet inden frokost, og det har jeg forsøgt at sætte nogle ord på og indkapsle, blandet med nogle fuldemandstirader hist og her.

Således beskriver Mxrphy sin officielle debutsingle "Godt kørende", der har premiere i dag. Med lyrikken i fokus er "Godt kørende" et laidback hiphop-track, hvor der zoomes ind på storbylivets pulserende tempo, mens videoen med et dunkelt narrativ og en åben slutning fanger de mere dystre undertoner.


LÆS OGSÅ: HOLD ØJE MED: Fire favoritter fra vækstlaget

"Godt kørende" er det første udspil for Mxrphys kommende debutalbum, Hafnia, som ifølge Mxrphy selv er en kronologisk fortælling over op- og nedturene i storbyen: 

– Folk kan forvente et tiltrængt pust til den alternative hiphopscene med Hafnia. Man vil kunne høre, at der er brugt tid på både lyd- og lyriksiden. Det er ikke breakbeat og loopede samples, som meget traditionel hiphop ellers er, men et meget diverst og kondenseret lydbillede, med afstikkere til både popmusik, trap og selvfølgelig omkvæd med sang på, fortæller Mxrphy.


Debutalbummet Hafnia udkommer til foråret. 

 

 


 

ANNONCE