x

Udgiver Coldplay ny musik i dag – under et andet bandnavn?

Udgiver Coldplay ny musik i dag – under et andet bandnavn?

Der florerer lige nu adskillige rygter, der peger i retning af, at den britiske supergruppe Coldplay udgiver ny musik senere i dag, dog under et andet bandnavn, skriver NME.

Vi følger op senere i dag.

Parlophone Records offentliggjorde i går en spritny signing og introducerede verden for bandet Los Unidades via et Twitter-opslag. Dog har adskillige følgere opfanget en lang række ligheder mellem Los Unidades og Parlophone Records' største navn, Coldplay. 

I opslaget, som Coldplay vel og mærke har liket, er der offentliggjort en sløret plakat af de fire medlemmer fra Los Unidades, der på mystisk vis minder ufatteligt meget om Chris Martin og kompagni. Fans har også bemærket, at der i bunden af plakaten står skrevet 'Y02LPAC81ODL' – et anagram for 'COLDPLAY2018'. 

"Parlophone Records er glade for at kunne præsentere vores nye signing, Los Unidades", skriver selskabet på Twitter. 

En fankonto på Twitter dedikeret til Coldplay, ColdplayXtra, har i mellemtiden efterforsket sagen ydeligere og har opsnappet en varemærkeregistrering, der afslører, at indehaverne af Los Unidades ganske rigtigt er Chris Martin, Jon Buckland, Guy Berryman og Will Champion, der til dagligt kører hovedgesjæftet Coldplay.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA