x

GAFFA-PRISEN 2019: Billetsalget starter nu

GAFFA-PRISEN 2019: Billetsalget starter nu

I dag starter det officielle billetsalg til GAFFA-Prisen 2019 - Det uforudsigelige prisshow, der afholdes den 7. marts i Odeon. Priser fra 100 kr. ekskl. gebyr.

GAFFA-Prisen er unik i sin genre, og prisoverrækkelsen har gennem tidernes løb været kulisse for nogle store og skøre øjeblikke. Man kan nok ikke komme udenom den famøse prisoverrækkelse i 2012, hvor et defekt biolærred satte en kontant stopper for Medinas optræden og hele showet, alt imens værterne Rune Tolsgaard og Esben Pretzmann måtte træde vande i et kvarters tid, før det blev skåret ned? Selvfølgelig første år GAFFA-Prisen blev vist på tv.

Ellers kan fantastiske live-optrædener nævnes i flæng - som altid en fast bestanddel GAFFA-Prisens DNA. Der kan nævnes store danske og udenlandske navne som Ed Sheeran, Katinka, De Eneste To, Blaue Blume, Liss, Alex Vargas, Folkeklubben, Mads Langer, Simon Kvamm, Tina Dickow, Turboweekend, When Saints Go Machine, Kwabs, Kellermensch, Bisse, Soleima, Yungblud, Marvelous Mosell, Lydmor, Baest, The Minds of 99 og mange flere.

LÆS OGSÅ: GAFFA-Pris-vinderne The Minds of 99: - Rock er mildest talt i krise

GAFFA-Prisen er en aften i musikkens - og særligt livemusikkens - tegn. I alt 16 priser skal uddeles. Det særlige ved at modtage en GAFFA-pris er, at den udelukkende afgøres af lytterne. Det er med andre ord dig, musiklytteren, der bestemmer, hvem der fortjener at få overrakt en pris. Mange prismodtagere har netop understreget glæden ved at modtage en GAFFA-pris, da lytternes opbakning og respekt jo i sidste ende er vigtigst.

Du kan gøre din indflydelse gældende i starten af det nye år, hvor afstemningen går i gang. Som altid indstiller redaktionen en lang række artister at vælge mellem, der bliver reduceret til fem nominerede, og til sidst afsløres vinderen til showet den 7. marts.

LÆS OGSÅ: GALLERI: GAFFA-Prisen 2018

Mellem prisoverrækkelserne kan du nyde live-optrædener fra en række af de bedste live-artister fra både ind- og udland. Som altid afsløres kunstnerne løbende op til showet, så hold øje med GAFFA.dk for annonceringer. Vi kan dog allerede love, at der bliver noget for enhver smag. Den 7. marts løber det uforudsigelige prisshow endnu engang af stablen, og vi lover, at det bliver en uforglemmelig aften, hvor alt kan ske. Ligesom de sidste to år bliver det Odenses smukke koncerthus, Odeon, der danner rammerne for GAFFA-Prisen 2019. 

Vi glæder os helt utroligt meget til at hylde musikken sammen med dig.

KØB BILLET TIL GAFFA-PRISEN 2019 HER!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA