x

Mew udgiver live-album med Copenhagen Phil

Mew udgiver live-album med Copenhagen Phil

Albummet Mew with Copenhagen Philharmonics udgives den 14. december

Live-albummet er indspillet over to koncerter med navnet 60 minutes of Mew i februar 2017, hvor Mew og symfoniorkestret Copenhagen Phil slog sig sammen og skabte en koncert-aften med udgangspunkt i Mews mange symfoniske lag. 

– Vi er utrolig spændte og glade for at dele vores sam­arbejde med Copenhagen Phil, udtaler Mew. – Den 9. februar 2017 optrådte vi i Konservatoriets Koncertsal side om side med dette eminente symfoniorkester, hvor vi gen­fortolkede og re-arran­ge­rede sange fra vores katalog – og præsenterede helt nyt materiale, som ingen tidligere havde hørt.

Det er der nu kommet et live-album ud af, som fejrer mødet mellem to verdener, der alligevel ikke ligger så langt fra hinanden. 

LÆS OGSÅ: Koncept-clash med sporadisk succes

Copenhagen Phil har siden sæson 2011/2012 præsenteret koncerter i samarbejde med store danske og internationale kunstnere under konceptet 60 minutes. Gennem årene er det blevet til en række koncerter, der demonstrerer de alsidige udtryksmuligheder, som et symfoniorkester rummer.

Foruden Mew har Copenhagen Phils koncept skabt koncertoplevelser med blandt andet Den Sorte Skole, When Saints Go Machine, Efterklang, Love Shop, Oh Land, Nikolaj Nørlund, Dessner-brødrene fra The National, Richard Reed Parry fra Arcade Fire, Cody, DJ Noize og flere. I januar og februar præsenterer de koncerter med Bisse (hvis nye album Tanmaurk de også medvirker på), Den Sorte Skole og When Saints Go Machine.

LÆS OGSÅ: Mew-klassiker fylder 15: Jonas Bjerre guider dig gennem igennem Frengers sang for sang


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA