x

Offset afbryder Cardi B-koncert: "Tag mig tilbage"

Offset afbryder Cardi B-koncert: "Tag mig tilbage"

Stuntet faldt ikke i god jord

Tidligere på måneden blev det offentliggjort, at Cardi B og Migos-rapperen Offset skulle skilles efter blot et års ægteskab, og kun fire måneder efter at deres datter Kulture kom til verden, men det var tilsyneladende ikke med Offsets gode vilje. I hvert fald afbrød han Cardi B's koncert på Rolling Loud-festivalen i Los Angeles lørdag, da han crashede ind på scenen med blomster og en kage med påskriften "Tag mig tilbage, Cardi". Kort forinden havde han offentliggjort en undskyldning til hende i en bønfaldende Instagram-video.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

F O R G I V E M E @iamcardib A L L I W A N T F O R M Y B D A Y

Et opslag delt af OFFSET (@offsetyrn) den

Cardi B blev tydeligvis ubehageligt til mode over afbrydelsen, og efter at hun havde udvekslet nogle ord med eksmanden uden for mikrofonernes rækkevidde, blev han ført væk fra scenen, og showet fortsatte.

Umiddelbart efter showet lagde Cardi B en video på Instagram, hvor hun takkede sine fans for støtten, men samtidig kritiserede dem, der angreb Offset: "At kaste sig over faderen til min baby får mig ikke til at have det bedre, for når alt kommer til alt, er det stadig familie," siger hun blandt andet i videoen.

Festivalen udsendte kort efter hændelsen en udtalelse, hvor den ifølge Rolling Stone afviser at have været med i planlægningen. "Det er kunstnerne og deres team, der har det fulde ansvar for, hvem der har adgang på scenen. (...) Vi havde hørt, at der ville ske noget, men vi havde intet at gøre med planlægningen eller udførelsen af det."

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA