x

VIDEO: Dave Grohl falder ned fra scenen – igen

VIDEO: Dave Grohl falder ned fra scenen – igen

Scenekanten var dog ikke så høj denne gang

Foo Fighters-frontmand Dave Grohl er endnu engang faldet ned fra scenen. Denne gang skete det på en noget mindre scene end sidst, nemlig på klubben The Joint på Hard Rock Hotel i Las Vegas.

På en videooptagelse ser man Grohl spille en guitarsolo helt fremme på kanten af den ret lave scene, og på en tidspunkt rækker en fan ham en øl. Det lykkes Grohl at drikke øllen, mens han spiller guitar, men på sin vej tilbage falder han ned fra scenen. Han kommer dog hurtigt op og vender tilbage til scenen, tilsyneladende uskadt. Se videooptagelsen nedenfor.

I 2015 faldt Grohl ned fra en noget større scene, Ullevi Stadion i Göteborg, og her gik det så galt, at han brækkede benet og måtte aflyse flere koncerter, blandt andet på Glastonbury Festival. Selve koncerten i Göteborg blev dog gennemført efter en mindre pause.

LÆS OGSÅ: Video: Dave Grohl brækker ben under koncert – men spiller videre

Da Foo Fighters i 2018 vendte tilbage til Ullevi Stadion, åbnede de koncerten med at lade som om, Grohl faldt af scenen – der var dog tale om en stuntman. Se en video fra seancen nedenfor.

Foo Fighters giver koncert ved Fængslet i Horsens 25. juni, og der er stadig ledige billetter. Og scenen er høj, så pas på, Dave!
 

Se Foo Fighters på Ullevi Stadion 2018, hvor den falske Grohl falder ned fra scenen:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA