x

Tekashi 6ix9ines ekskæreste anklager ham for vold og overgreb

Tekashi 6ix9ines ekskæreste anklager ham for vold og overgreb

Ekskæresten anklager den skandaleombruste rapper for at have tævet hende, forsøgt at kvæle hende og tvunget hende til sex

Anklagerne mod den fængslede rapper Tekashi 6ix9ine fortsætter. 22-årige 6ix9ine, der bærer det borgerlige navn Daniel Hernandez, har erklæret sig skyldig i samtlige banderelaterede kriminelle handlinger inklusive pengeafpresning, narkohandel, våbenbesiddelse og mordforsøg. Nu anklager hans ekskæreste Sara Molina ham for at have begået grov vold mod hende ved flere lejligheder i løbet af deres syv år lange forhold. Forholdet sluttede kort tid før Hernandez' anholdelse i november 2018. Molina er desuden mor til sin og Hernandez' fælles datter.

I et interview med The Daily Beast fortæller Molina blandt andet om en episode på et hotel i Dubai, hvor rapperen uden advarsel slog hende i hovedet, så hun begyndte at bløde heftigt. Efter at have overtalt hende til ikke at flyve tilbage til New York forsøgte rapperen at få Molina til at tilstå en formodet affære med bandemedlemmet Kifano “Shotti” Jordan, som også er Hernandez' manager.

Molina beretter, at Hernandez igen begyndte at tæve hende, efter at hun flere gange nægtede at have været ham utro:

“Han begyndte at slå mig igen. Han begyndte at tæve mig to timer i træk,” fortæller Molina.

I interviewet fremgår det desuden, at Hernandez forsøgte at kvæle Molina med en pude og tvang hende til at have sex med ham dagen efter.

Hernandez' advokat har i skrivende stund ikke kommenteret Molinas anklager. Hernandez blev i november 2018 anholdt på baggrund af flere sigtelser om blandt andet gangstervirksomhed, våbenbesiddelse og narkosalg. Han risikerer livstid i fængsel.

Domsafsigelsen finder sted 24. januar 2020.

LÆS OGSÅ: Tekashi 6ix9ne anholdt – risikerer livsvarigt fængsel


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA