x

Ny video påstås at vise R. Kelly begå sexovergreb på en 14-årig

Ny video påstås at vise R. Kelly begå sexovergreb på en 14-årig

Det er dog endnu ikke fastslået, om det er r&b-sangeren, man kan se på videoen

Amerikanske anklagere har modtaget en videooptagelse, som påstås at vise R. Kelly begå sexovergreb på en 14-årig pige, rapporterer CNN. Filmen er overbragt af advokaten Michael Avenatti, som repræsenterer en af de personer, der agerer whistleblowere i R. Kelly-sagn. Ifølge CNN skal filmen være 42 minutter og 45 sekunder lang og indeholde to separate scener med samme pige. Ud fra hvad man kan se, er det umuligt at afgøre pigens alder, men baseret på, hvad der bliver sagt i videoen, vækker det mistanker om, at hun er bare 14 år.

For Steven Greenberg, R. Kellys advokat, er historien om videoen ny.

”Vi er ikke blevet kontaktede om, at der skulle være kommet nye oplysninger," siger han i en pressemeddelelse.

Det er endnu ikke fastslået, om det er R. Kelly, man kan se på videoen.

R&b-sangeren har været under massivt angreb, siden en række kvinder i januar stod frem i dokumentarserien Surviving R. Kelly på den amerikanske tv-kanal Lifetime og fortalte om at blive udsat for seksuelle overgreb af stjernen, i flere tilfælde da de var mindreårige. R. Kelly har afvist alle anklager.

R. Kelly er gentagne gange gennem årene blevet sagsøgt for forskellige former for sexmisbrug af kvinder, til tider mindreårige. Han er dog aldrig blevet dømt for noget. Efter offentliggørelsen af den nye dokumentar er politiet igen begyndt at undersøge Kelly ifølge Consequence of Sound.

R. Kelly droppet af pladeselskab efter anklager om sexovergreb


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA