x

VIDEO: Nicklas Sahl og Alec Benjamin i intim duet


Danske Nicklas Sahl og amerikanske Alec Benjamin mødte hinanden forud for Benjamins koncert på Vega tidligere på måneden, og her opstod kemi imellem de to, lovende popspirer.

Sahl og Benjamin besluttede sig efter deres møde på Vega for at lave en fælles udgave af Benjamins hit ”Let Me Down Slowly”, som i øjeblikket har over 140 millioner streamninger på Spotify.

Kunstnernes samarbejde blev foreviget i ovenstående video, hvor en akustisk og følsom optræden udfolder sig.

Både Nicklas Sahl og Alec Benjamin udtaler, at de som teenagedrenge havde en stor drøm om slå igennem med en musikkarriere. Kunstnerne tog i det foregående år begge udfordringen op og lykkedes her hver især med hitsingler, ep’er, og i Benjamins tilfælde et debutalbum, som blev mødt med høje streamingstal.

Den kun 21-årige Nicklas Sahl udgav i 2018 flere singler, hvor blandt singlen ”New Eyes” gik guld med over 10 millioner streams. Også Sahls debut ep Planets udkom i 2018 og høstede stor ros hos GAFFAs albumanmelder, som kommenterede sangerens store potentiale.

LÆS OGSÅ: Særledes lovende dansk popcharmør

Sahl er nomineret i kategorien ”Årets Nye Danske Navn” til den kommende GAFFA-Pris-uddeling, hvorfor 2019 lader til at blive et interessant år for den unge kunstner.

Ligeledes ser den amerikanske, 24-årige Alec Benjamins udsigter for 2019 lovende ud. Benjamin udgav i 2018 debutalbummet Narrated for You, hvor sange som ”If We Have Each Other”, ”Boy In The Bubble” og særligt ”Let Me Down” vandt store millionstreaminger. Benjamin modtog desuden i forbindelse med debutalbummet stor ros for sit poppede sangskriverpotentiale.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA