Nyhed

Sleaford Mods giver dansk koncert

GAFFA – alt om musik

Den minimalistiske punk-hop-duo fra England vender tilbage til København og Den Grå Hal

Sidst Sleaford Mods gæstede København, måtte koncerten rykkes fra Loppen til Den Grå Hal på grund af den store efterspørgsel. Koncerten fik fem stjerner af GAFFAs anmelder, der sammenlignede bandets optræden med den engelske punkpoet John Cooper Clarke. Med deres nye anmelderroste album Eton Alive i baghånden vender sanger Jason Williamson og beatmaker Andrew Fearns tilbage til Den Grå Hal lørdag den 8. juni.

LÆS OGSÅ: Punkpoesi til et England i fordærv


Duoen er kendt for deres ekstremt minimalistiske beats og socialrealistiske lyrik, der spidder samtlige aspekter af den engelske tilværelse herunder arbejdsløshed, arbejderklassekultur og kapitalisme. Deres liveshows er også berømte for Williamsons energiske dansetrin, hans aggressive blanding af rap, spoken-word og skråle-sang såvel som Fearns forsimplede tilgang til dj’ing, hvor han indleder hver sang ved at trykke ”play” på sin laptop og ellers primært står og groover bevæbnet med en øl i hånden.

Sleaford Mods har netop udgivet studiealbummet Eton Alive som opfølger til English Tapas fra 2017, et album, som GAFFA smed fem stjerner og flere superlativer efter.

LÆS OGSÅ: Bidsk bredside mod post-Brexit Storbritannien


Sleaford Mods optræder den 8. juni i Den Grå Hal, København.
Billetterne sættes til salg den 26. februar kl. 10.00 og kan købes her

ANNONCE