x

Grøn Koncert klar med årets første hovednavn

Grøn Koncert klar med årets første hovednavn

Popgruppen Scarlet Pleasure er offentliggjort som årets første hovednavn, når Grøn Koncert 2019 løber af stablen til sommer

Scarlet Pleasure udgav i 2016 debutalbummet Youth Is Wasted on the Young og har siden da forkyndt det danske land med festlige og smittende pop og r&B a la 1980’erne. I 2017 lagde de tre herrer vejen forbi Grøn Koncert, og til sommer er det tid til genhør med hits som ”Windy”, ”Limbo” og ”Deja Vu” samt nye sange, når Scarlet Pleasure optræder til Grøn Koncert 2019.

LÆS OGSÅ: Scarlet Pleasure skød Grøn i gang med velspillet og ikke mindst velsunget pop og r&b

Trioen har et tæt forhold til Grøn Koncert og ser frem til at begive sig ud på den musikalske rejse igen:

– Vi glæder os helt vildt til at spille på Grøn i 2019. Vi har meget stærke minder om vores debut på Grøn i 2017, og det bliver helt specielt at vende tilbage, lyder det fra Scarlet Pleasure. – Det er en intens følelse af symbiose at rejse landet rundt i en karavane med andre bands og alle de frivillige – og så glæder vi os til at spille nye sange for publikum!

Scarlet Pleasure har især slået sig fast som ét af dansk pops store live-navne. Deres festlige pop og scenepræsens har flere gange skabt overbevisende koncertoplevelser, som det blandt andet var tilfældet, da GAFFAs anmelder var til en femstjernet koncert med bandet i Scandinavian Congress Center, Aarhus sidste år.

LÆS OGSÅ: Local fiesta i Aarhus

Bandet uddyber også, at koncerten til sommer vil blive festlige: – Vi kommer ud over scenekanten til publikum og skaber fest og glæde, hvor du både kan zone ud og feste igennem. Det bliver sexet.

Grøn Koncert 2019 finder sted i uge 29 og 30, hvor koncertkaravanen kommer forbi Amager d. 18. juli, Kolding 19. juli, Aarhus 20. juli, Aalborg 21. juli, Esbjerg 25. juli, Odense 26. juli, Næstved 27. juli og endelig afsluttes turen i Valby d. 28. juli.

Billetter kan købes på grønkoncert.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA