x

Boyband-manager får 25 år

Boyband-manager får 25 år

Lou Pearlman stod i 90'erne bag sammensætningen af både Backstreet Boys og *NSync og arbejdede i mange år efterfølgende som manager for begge grupper.

I samme periode lagde begge grupper dog sag an mod Pearlman, fordi de følte, han selv tog lige rigeligt mange af de penge, grupperne mente skulle gå til dem.

Pearlman havde allerede inden dannelsen af de millionsælgende grupper et ry for at have svindlet penge fra folk, og nu er dommen kommet i en ny sag, hvor han er blevet beskyldt for at have svindlet omkring 300 millioner dollars fra venner, forretningsforbindelser og banker.

Resultatet blev, at Pearlman modtog rettens maksimale straf, hvilket er 25 års fængsel, også selvom Pearlman allerede har tilbagebetalt 103 millioner dollars.

Dommeren lovede dog at forkorte straffen med en måned per million Pearlman tilbagebetalte i fremtiden, da der ellers ikke var nogen måde for de mange berørte at få deres penge igen.

Den 53-årige manager og entreprenør stod ud over de to nævnte grupper også bag navne som LFO, O-Town og Aaron Carter, men uden at opleve samme succes, som han gjorde med Backstreet Boys og *NSync.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA