x

Ravi Kuma er klar med to nye singler

Ravi Kuma er klar med to nye singler

Den danske rapduo Ravi Kuma er klar med to nye singler, "Staring at My Dick" og "Only Make Out With Myself". Hør sangene nedenfor.

Ravi Kuma alias rapper Sharon Kumaraswamy og producer Aske Knudsen vandt i august sidste år talentkonkurrencen KarriereKanonen, og i marts optrådte duoen til GAFFA-Prisen, hvor de med særdeles højt energiniveau fremførte de samme to numre, som de nu udgiver som singler.

– “Staring at my Dick” er det første nummer, vi lavede og nummeret, som sparkede døren ind til starten af Ravi Kuma. Det var sangen, som gav os lysten til at ville blive et band, lave mere musik og gå efter det. Der sker altid noget nyt, når vi spiller det her nummer; det eneste, man kan forudse er, at det bliver sindssygt, siger Sharon Kumaraswamy. Aske Knudsen fortsætter: 

”I Only Make Out with Myself” lod vi os inspirere af afromusik. I den periode trawlede jeg obskure YouTube-kanaler for at finde underlige gamle plader med afrikansk musik. Og så var det sjovt at køre en masse percussion igennem en masse distortion og saturation-maskiner. Det var sjovt at forsøge at få musikken til at lyde, som om det var fundet på en eller anden gammel demo-kassette, man har fundet på et loppemarked i Kenya.

LÆS OGSÅ: Første vinder af KarriereKanonen er fundet

Ravi Kumas mål er at tage emner op, som har en vis tyngde og seriøsitet i sig og servere dem med en god portion selvironi og humor. Musikken er elektronisk hiphop med samples, der giver musikken en eksotisk kant og har Sharon Kumaraswamys internationalt lydende vokal i front.

Ravi Kuma spiller på en række danske festivaler, nærmere betegnet Spot (første weekend i maj), Aarhus Volume (25. maj), Roskilde Festival (primo juli), Grim Fest (3. august), Smukfest (8. august) og Lille fredag i Tivoli (5. september).

Hør de to nye singler:

Se Ravi Kuma til GAFFA-Prisen 2019:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA