x

Nyt dansk pladeselskab for upcoming artister får støtte fra stort internationalt brand

Nyt dansk pladeselskab for upcoming artister får støtte fra stort internationalt brand

Et nyt dansk pladeselskab ved navn “No Fame Only Talent” lanceres nu, og inden længe ser selskabets første udgivelse dagens lys. Det er den danske dj-duo TooManyLeftHands bestående af de to dj's Anders K og Martin Nick, som står bag selskabet, og med deres erfaring og kendskab vil de nu hjælpe unge talentfulde producere med at komme ud over rampen i en branche, som ellers kan være svær at blive en del af og senere navigere i.

“Da vi startede, havde Rune RK et lignende selskab, som signede nye danske dj's. Det blev vores startskud, som førte os videre til at signe med først Lifted House og senere Warner Music og senest Disco:wax”, fortæller TooManyLeftHands. Nu vil den succesfulde duo gerne give noget tilbage og hjælpe de unge producere, som står i samme situation, som de selv stod i dengang – derfor starter de No Fame Only Talent for at investere tid og kræfter i clubmusikkens vækstlag

Gør op med social-media-artister

Som navnet antyder, er selskabet til for de dygtige producere fremfor de social-media-influencers, man den seneste tid har set forsøge sig med at skabe en karriere som musikere med et tvivlende resultat. Det vigtige hos No Fame Only Talent er ikke popularitet og antal af streams, men at finde dygtigt dansk talent og give dem mulighed for at få musikken udgivet. I udlandet findes der allerede flere af disse elektroniske labels, men i Danmark mangler vi samme mulighed – derfor rækker No Fame Only Talent nu en hjælpende hånd ud til de producere, som ikke får chancen hos de store pladeselskaber.

Konkurrence og støtte fra Pepsi Max

No Fame Only Talent er desuden støttet af Pepsi Max, som tror på projektet og ambitionen om at udvikle nye, unge danske talenter inden for musik. 

Med afsæt i Pepsis årelange baggrund i musik kører Pepsi Max sideløbende en stor multinational konkurrence for spirende dj's og producere i søgen efter morgendagens lyd – “The Sound of Tomorrow”. Her får tre finalister en unik mulighed for at spille på Tomorrowland denne sommer, og vinderen vil desuden få et personligt remix udgivet af pladeselskabet Darklight Recordings.

Stor interesse inden lancering

På trods af at No Fame Only Talent ikke er officielt lanceret endnu, har selskabet indtil nu allerede modtaget over 75 nye tracks fra mere end 35 forskellige producere/artister, så det er tydeligt, at de har ramt et marked, der manglede. De første udgivelser er altså allerede på plads, og man kan derfor godt begynde at glæde sig til at høre mere til selskabet og de nye danske talenter, der står bag musikken.

No Fame Only Talent Records’ første release er fredag d. 12. april, og No Fame Only Talent Records holder stor releasefest lørdag d. 13. april. Adressen er Kattesundet 4 i København K, og der vil være elektronisk musik fra flere af pladeselskabets artister.

Du kan lytte til den release her: https://lnk.to/NFOT001

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA