x

Roskilde Festival udvider programmet – Chance the Rapper iblandt

Roskilde Festival udvider programmet – Chance the Rapper iblandt

De nye tilføjelser tæller desuden Sharon Van Etten, Lizzo, Vinicio Capossela, Petrol Girls og Fouli.

Roskilde Festival offentliggjorde plakaten for årets festival i slutningen af marts måned. Det afholder dem dog ikke fra at smide flere spændende navne i puljen.

Chance the Rapper er blandt de helt store offentliggørelser i dag. Den amerikanske rapper fik sit store gennembrud tilbage i 2016, da han, som den første kunstner nogensinde, modtog en Grammy for en streamingudgivelse med sit mixtape Coloring Book, der på fremragende vis formåede at fusionere rap og gospel.

LÆS OGSÅ: Tønder Festival fuldender årets festivalprogram

Om offentliggørelsen af Chance the Rapper udtaler programchef Anders Wahrén:

– Med Chance the Rapper kommer vi noget nær drømmenavnet til Orange Scene i 2019. Hans nye plade udkommer næsten samtidig med koncerten, og vi ved, at han samtidig forbereder et spektakulært og storladent show, der matcher det helt store fællesskab foran Orange Scene.

Den amerikanske singer-songwriter Sharon Van Etten er ligeledes at finde blandt dagens nye offentliggørelser. Sangerindens seneste album Remind Me Tomorrow udkom så sent som i januar, så hun er ligesom Chance the Rapper højaktuel, når hun går på scenen på festivalen til sommer.

Derudover har Lizzo, Vinicio Capossela, Petrol Girls og Fouli også fået en plads i det eftertragtede program. Roskilde Festival siger desuden, at der bliver præsenteret endnu flere navne i forbindelse med offentliggørelsen af den endelige spilleplan. Vi forventer, at det sker inden længe. 

LÆS OGSÅ: Heartland fuldender musikprogrammet


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA