x

D-A-D klar med dato for nyt album

D-A-D klar med dato for nyt album

Albummet kommer til at hedde A Prayer for the Loud og er ude 31. maj.

Det er otte år siden, at de legendariske rockere fra D-A-D sidst sendte et album på gaden, nemlig  DIC.NII.LAN.DAFT.ERD.ARK. Nu er de imidlertid klar med det næste af slagsen – et album som ifølge pressemeddelsen er en tilbagevenden til ældre klassikeres stil som No Fuel Left For The Pilgrims og Riskin’ It All. Det overflødige er eftersigende sorteret fra, for at nå ind til rockkvartettens kerne.

LÆS OGSÅ: D-A-D er tilbage - første single i otte år

- Tidligere er vi af og til gået ud ad nogle ukendte veje, hvor vi har prøvet ting af, som ligger ret langt fra vores kerneudtryk. Det har været rigtig sjovt, men denne gang har vi forsøgt at snævre det mere ind til essensen. Her er vi bare helt os selv. A Prayer for the Loud er en plade, hvor der er lagt meget vægt på melodierne og energien. Vi har gjort os virkelig umage med at skrive gode omkvæd. Det er der kommet nogle rigtig gode sange ud af, hvor der er kælet for detaljerne, uden at vi har givet køb på materialets oprindelige råhed og umiddelbare energi, udtaler bandet.

Frontmand Jesper Binzer uddyber:

- Mest af alt er vi stolte over at have fået 11 fede numre i kassen, der tager udgangspunkt i, hvor vi er lige nu – her skydes ikke med spredehagl, det er lige fra hjertet…

Tilblivelsen af albummet har været tre år undervejs, men arbejdet har dog været afbrudt flere gange af nogle længere turneer. Bandet er også på nuværende tidspunkt på en kortere indendørsturné i landets største arenaer, der afsluttes i aften.

Første single fra det nye album, ”Burning Star”, udkom den 5. april.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA