Se Dave Grohl og Brandi Carlile som gademusikanter i Seattle

Se Dave Grohl og Brandi Carlile som gademusikanter i Seattle

Spillede The Beatles og Foo Fighters

Dave Grohl og americana-sangerinden og sangskriveren Brandi Carlile brugte påskelørdag til at give den som gademusikanter i deres hjemby Seattle, ved Pike Place Market – stedet, hvor Carlile indledte sin karriere. Se optagelser nedenfor.

Carli annoncerede de tos optræden umiddelbart før, den gik i gang, og dagen forinden lagde hun et billede af hende og Grohl op sin Instagram-profil med teksten: "Jeg elsker det, når Dave kommer forbi til middag og ATV'er. Du er velkommen til at bo med mig" tilføjet hashtagget "thetwinswillneverbethesameaftertoday" med reference til tvillingerne Phil og Time Hanseroff, som udgør hendes band. 

Ifølge NME optrådte Grohl og Carlile i 15-20 minutter og spillede blandt andet en fortolkning af The Beatles-klassikeren "Let it Be" og Foo Fighters' "Times Like These" sammen med de to Hanseroff-tvillinger. Det hele blev livestreamet på Carliles Facebook-side, og du kan se deres udgaver af "Let it Be" og "Times Like These" nedenfor.

Brandi Carlile har udgivet seks album og har modtaget tre Grammyer, alle på baggrund af sidste års album By the Way, I Forgive You.

LÆS OGSÅ: VIDEO: Det danske teenage-rockband Pre Stasis imponerer

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA