x

Få råd til det du mangler

Få råd til det du mangler

Står du og mangler et nyt TV, koncertbilletter, musikanlæg eller noget helt fjerde, men rækker økonomien slet ikke til det? Den situation kender mange til, og desværre er det sådan, at de i stedet for at skaffe pengene giver op. Det er en skam, da der findes mange måder at skaffe de penge, som du mangler. Her får du tips til hvordan.

Penge til den spontane tur

Har vennerne og dig aftalt, at I i weekenden vil tage på en spontan tur til Sverige, Tyskland eller noget tredje, men har du ikke plads i budgettet? Det vil være en skam, hvis penge var det, som standsede dig i at skabe minder med dine bedste venner, og de fleste ved godt, at rejser er det eneste, som du kan bruge penge på, hvor du kommer tilbage rigere, end du var. Derfor kan du tage kviklån 5000 dkk i dag, så du har til billetten og lommepenge til turen, og du skal ikke tænke på, at du først skal godkendes til lånet. Med sådan et lån kan du være hurtig og spontan.

Arbejd ekstra

Når først man er begyndt at drømme om et nyt anlæg, eller drømme om Tv’et, som vil fuldende stuen, er det svært at slippe tanken. Nogle gange er det sådan, at man må yde ekstra for at få, og derfor bør du tage ekstra timer på jobbet eller overveje, om du kan arbejde deltid i weekenderne. I løbet af kort tid vil du have de penge på din konto, som du mangler, og med det samme kan du realisere dine drømme. Det handler om at have viljestyrke. For hvor der er vilje, er der vej.

Spar på dine penge

Mange danskere bruger penge på ting, som de slet ikke behøver. Tøj, sko og andre tilbehørsgenstande, som de har rigeligt af i forvejen, ryger alligevel ned i indkøbskurvene, og det kan mærkes på bankkontoen. For at stoppe med at have rødglødende kreditkort er det vigtigt, at man tager et kig på ens forbrug og laver et budget. Det kan være en hård pille at sluge, når man virkelig ser, hvad man bruger penge på, men det er samtidig også første skridt til at gøre noget ved sagen. Du kan også lave en leg med dig selv, hvor du aftaler, at hver gang du får lyst til at købe noget, som du egentlig ikke har brug for, skal du lægge de penge til siden, som tingen kostede. På ingen tid får du sparet sammen til det, som du virkelig ønsker dig. Og du vil kunne takke dig selv for det i sidste ende.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA