x

VIDEOPREMIERE: Doula skildrer det værst tænkelige utroskabs-scenarie


Vi har premiere på det danske alternative synth-pop projekt Doulas æstetisk flotte musikvideo til singlen ”Ain’t Nobody Get Up”.

”Ain’t Nobody Get Up” udkom den 3. maj og er Doulas tredje single. Singlen er sidste forløber før udgivelsen af projektets debut-ep, der kommer i september 2019.

Sangen handler om utroskab og jalousi og forsanger Frederik Gøtzsche fortæller følgende om videoen:

– Jeg har med sangen forsøgt at gribe det værst tænkelige utro-scenarie an, nemlig øjeblikket hvor man finder sin partner i sengen med en anden. Hvordan ville man egentlig selv reagere? Jeg har forsøgt at ramme tidens hårdhed ved at erstatte fortidens klynk med en mere handlekraftig persona med en ”fuck dig”-attitude, som virker mere ægte og tidstro. Oven i dette ligger også noget mere ironisk og opløftende for at indikere, at vi mennesker måske har for vane at tænke i worst-case scenarios, selvom det måske ikke altid drejer sig om verdens undergang.

LÆS OGSÅ: Spot Royal klar med gratiskoncerter i Aarhus

For at få disse tanker frem i videoen har Doula allieret sig med det nye produktionsselskab Lemonade Lake, der er stiftet af filminstruktør Mattis Huus Heurlin og filmfotograf Milan Bjørnild. Lemonade Lake fokuserer intensivt på historiefortælling og beretter i denne sammenhæng historien om et kærestepar, som får weekendbesøg af en gammel ven. Hovedkarakteren bliver overvældet af jalousi og vrangforestillinger, hvilket eskalerer imod slutningen af filmen.

Skuespillet er ifølge Gøtzsche bevidst karikeret og lokationerne er nøje udvalgt udfra deres mondæne og ekstravagante æstetik. 

Doula har tidligere haft debut på P3 med singlen ”Frozen Days” og består af tidligere frontmand fra Jetsi Kain Frederik Gøtzsche samt Lasse Vistisen på bas og Benjamin Fischermann på trommer. Gruppen forsøger eftersigende at udfordre sine lyttere med dystre lydbilleder, omsluttet af en iørefaldende sangskrivning.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA