x

Cardi B aflyser endnu en festivaloptræden

Cardi B aflyser endnu en festivaloptræden

Roskilde Festival forventer dog at se hende den 3. juli

Cardi B, der er et af hovednavnene på årets Roskilde Festival, har aflyst endnu en festivaloptræden. Denne gang gælder det Parklife-festivalen i Manchester i denne weekend, oplyser NME.

I sidste måned aflyste rapstjernen flere koncerter i USA, fordi hun var ved at komme sig oven på en brystløftende operation og en fedtsugning. Hun spillede dog til Summer Jam-festivalen i New Jersey i søndags.

Cardi B udtalte for nylig på en Instagram-video, at aflysningerne skyldes, at hun ikke måtte flyve i en periode, fordi dette kombineret med eftervirkningerne af den plastiske operation fik hendes krop til at "svulme op". Hun tilføjede, at det ærgrede hende meget, fordi hun nu ville gå glip af millioner af dollars, og hun elsker penge. Se videoen i et klip fra Hollyscoop nedenfor – artiklen fortsætter under videoen.

Rapperen skal efter planen give sin næste europæiske koncert på Vestiville-festivalen i Belgien den 28. juni og spille på Roskilde den 3. juli.

En repræsentant fra Roskilde Festival fortæller til GAFFA, at man forventer, at Cardi B kommer, og man er i dialog med hendes folk omkring sceneopsætning og produktion.

Stjernen skulle også have spillet på Roskilde Festival sidste år, men aflyste grundet graviditet, og den planlagte optræden på dette års Roskilde bliver hendes første danske koncert.

Cardi B udgav i fredags en helt ny single, "Press". Hør den nedenfor:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA