x

GAFFA får positivt resultat i 2018 – og samtidig kapital til yderligere vækst!

GAFFA får positivt resultat i 2018 – og samtidig kapital til yderligere vækst!

GAFFA DK ApS har netop aflagt regnskab for 2018 og det viser et overskud på 515 tkr. Det er et flot ryk fra 2017, som gav et underskud på 267 tkr. Samtidig har en ny investorkreds skudt frisk kapital ind i GAFFA i kombination med kapital fra Vækstfonden for at udbygge GAFFAs position som Skandinaviens største musikmedie. 

 

”Det er skønt at vi i 2018 har lykkes med at få et overskud og sammen med investering fra vores nye investorer har vi også nu en positiv egenkapital. Nu kan vi i den grad se fremad og udvikle GAFFA til gavn for vores mange læsere, samarbejdspartner og branchen. Det glæder jeg mig til!” fortæller Robert Borges, direktør gennem mange år i GAFFA.

 

I løbet af 2019 har GAFFA oprustet med etablering af kontor i København med nu 4 ansatte. Med en succesfuldt afholdt GAFFA-Pris 2019 samt en betydelig omsætningsvækst er det også lykkes at få Vækstfonden til at stille med 1.5 mio. kr. i vækstkapital for at udbygge GAFFA med nye forretninger inden for musik og kultur.

 

”Vi har valgt at investere i GAFFA fordi at GAFFA har en imponerende og unik position både i Danmark og på det Skandinaviske mediemarked. Vi tror på at positionen kan udbygges yderligere og med nye områder inden for musik. Med den øget vækst og rolle som musikken har og i stigende grad får, tror vi på at GAFFA kan få en central rolle i den udvikling.”, fortæller bestyrelsesformand og lead-investor Kristian Lautrup-Nielsen.

 

For yderligere informationer kontakt venligst:

Kristian Lautrup-Nielsen, Bestyrelsesformand i GAFFA

Mobil: 30 94 67 00, mail: [email protected]

Robert Borges, Direktør i Gaffa

Mobil 24 23 85 12, mail: [email protected]

 

Facts om GAFFA

  • GAFFA er det største og det mest larmende musikmedie i Norden. Aktiviteterne drives med et lokalt udgangspunkt i Danmark, Sverige og Norge og rammer mere end 1 mio. musik- og kultur interesseret hver måned.
  • GAFFA udgiver et fast månedsmagasin, med en række tillæg som Festivalguide og event-specials ude på festivaler i løbet af året.
  • GAFFAs internet aktiviteter er opdelt i sprogområder og mediet er førende inden for alle typer musikindhold i norden. Herudover er GAFFA stærkt tilstede på alle tænkelige sociale medier.
  • GAFFA drives fra kontor i Århus, København, Göteborg og sammen med en mediepartner i Oslo og har godt 15 fastansatte og ca. 40 fast tilknyttede freelancer.

 

Facts om Gaffas Venner

  • Gaffas venner er investor-selskabet med det formål at investere i GAFFA for at udbygge mediets nuværende position.
  • Bag selskabet er 5 investorer med bred erfaring inden for medier, kommunikation, startups, salg og investering.
  • Selskabet har Kristian Lautrup-Nielsen, som lead-investor, som blandt andet har erfaring med opbygning af Datagraf/DG Media til én af Skandinaviens største content bureauer og derudover en bred investor- og medieviden.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA