x

VIDEOPREMIERE: Det højenergiske bæst er løs på ny single

VIDEOPREMIERE: Det højenergiske bæst er løs på ny single

Det danske succesband Baest er klar med videoen til den spritnye single "Gula", der er første udspil fra bandets andet album Venenum, der kommer på gaden den 13. september.

Dødsmetalbandet Baest vandt to GAFFA-Priser i år - herunder Årets Nye Navn foran mere mainstream-artister som Malte Ebert, Fool, Nicklas Sahl og Skinz, og er lige nu aktuelle i den første DR-dokumentar nogensinde, der følger et dødsmetalband. Desuden er de i dag ude med den nye single "Gula", hvor den tilhørende video er en liveoptagelse fra Train i hjembyen Aarhus. Om singlen siger bandet selv:

– Med "Gula" har vi prøvet at undersøge den lidt tungere side og lyd i Baest. Vi endte med et råt, simpelt og alligevel grinding track, der understreger hele grundlaget i Baest: Melodi og groove blandet med kaos.

LÆS OGSÅ: En dødsmetalfans våde drøm

Du kan møde Baest på flere af sommerens festivaler. Blandt andet Roskilde Festival og naturligvis også på Copenhell, hvor de indtager Hades-scenen klokken 18.00 fredag den 21. juni. Aarhus-drengene er også ved at få et solidt tag i det udenlandske publikum. I starten af 2019 var Baest på tour med de polske åndsfælder fra Decapitated, og de gentager den succes, når de til efteråret indtager de europæiske landeveje igen sammen med Arborted og Entombed.

Har du endnu ikke set dokumentaren DEN SATANS FAMILIE om de fem sympatiske gutter, så kan du stadig nå det her. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA