x

Handler mystisk reklame om nyt Thom Yorke-album?

Handler mystisk reklame om nyt Thom Yorke-album?

Albummet er dystopisk og påvirket af angst

En mystisk reklame er dukket op i blandt andet Londons undergrundsbane, og årvågne fans gætter på, at der er tale om en reklame for Thom Yorkes kommende soloalbum, skriver NME.

Reklamen har påskriften "Har du svært ved at huske dine drømme?" og kommer tilsyneladende fra firmaet Anima Technologies, som reklamerer for et såkaldt Dream Camera, som kan give én ens drømme tilbage. Hvis man ringer til det telefonnummer, der står opgivet, hører man dog en telefonsvarer, der siger: "Anima Technologies er blevet beordret af myndighederne til at stoppe med at udføre sine forretninger, som der reklameres for." I baggrunden spiller en sang, som vågne fans peger er Thom Yorke-sangen "Not the News", som han for nylig har spillet til koncerter, men som endnu ikke er udgivet.

Artiklen fortsætter under tweetet

Hvis man går ind på Anima Technologies' hjemmeside, kan man læse følgende:

"På grund af alvorlige og åbenlyst ulovlige aktiviteter er Anima Technologies af Højsteret blevet beordet til at stoppe med at udføre sine forretninger, som der reklameres for," og at hjemmesiden er "blevet blokeret for at forhindre yderligere aktiviteter i relation til den nævnte forretning."

Thom Yorke har tidligere udtalt til magasinet Crack om sit kommende soloalbum, at det er dystopisk og påvirket af angst: "Den dystopiske ting er en del af det, ja, men for mig er en af de store, fremherskende ting en fornemmelse af angst. Hvis du lider af angst, viser det sig på uforsigelige måder; nogle mennesker har over-følsomme redaktioner. For nogle mennnesker kan virkelighedens rødder blive rykket ud; du ved ikke, hvad der sker. Så kommer virkeligheden til sidst tilbage."

Det kommende album, hvis det altså er det, der reklameres for, bliver Radiohead-sangerens tredje soloalbum og opfølgeren til Tomorrow's Modern Boxes fra 2014. Han har desuden udgivet seks film-soundtracks, senest til Suspiria fra 2018.

Thom Yorke er desuden aktuel med hele 18 timers arkivudgivelser med Radiohead.

LÆS OGSÅ: GUIDE: 18 timers OK til din Computer – del 1


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA