x

GAFFAs julimagasin – på gaden nu!

GAFFAs julimagasin – på gaden nu!

Festivalsæsonen er i fuld gang, og vi har et nyt magasin på gaden – den perfekte analoge underholdning mellem de mange koncerter. Bliv klogere og nyd smukke eksklusive billeder, artikler, anbefalinger, anmeldelser og meget, meget mere.

Der er et nyt magasin på gaden, og sommerens GAFFA-galionsfigur er fantastiske og Roskilde-aktuelle Silvana Imam. Med sin hårdtslående, direkte samt friheds- og lighedsprædikende rap både samler og deler hun vandene, når janteloven får verdens største fuckfinger. Hun er lesbisk og datter af en syrisk flygtning, hvorfor minoriteter selvsalgt flyder igennem det den kompromisløse rap, hun lægger for dagen. Silvana Imam er frihedsforkæmper med gigantisk F, og du kan lære hende meget bedre at kende, når du bladre op på side 20.

Forsidebilledet er skudt af fantastiske Petra Kleis, og vi kommer virkelig tæt på:

– Jeg havde faktisk lidt en anden favorit til forsiden, der var lidt mere vanvittig. Men jeg er ret sikker på at vi endte på det rigtige billede! Silvanas ansigt er så stærkt og karismatisk, at hun næsten fortjener, at vi kommer helt tæt på. Så tæt, at vi kan se blodkarrene i hendes øjne. Jeg elsker hendes ansigt. Jeg synes hun er dragende.

Ud over Silvana Imam kan du også møde albumaktuelle Iris Gold, Ravi Kuma, Boundaries, James TW, Rebecca Lou og skønne, roskilde-aktuelle Lizzo, der har taget verden med storm. Derudover sætter vi fokus på billetsvindel og hjælper dig med at være opmræksom på faldgrupper. 

Anskaf dig det trykte GAFFA magasin og sæt tempoet ned med analog underholdning og viden. Find det på en café, et bibliotek, en pladebutik, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig. Du kan også læse bladet online. Du kan ligeledes få GAFFA sendt direkte til døren for kun 29 kroner om måneden. På den måde støtter du også GAFFAs fremtid: TILMELD DIG HER.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA