x

Guns N' Roses-trommeslager ført til sygehuset – stak sig selv i maven

Guns N' Roses-trommeslager ført til sygehuset – stak sig selv i maven

TMZ rapporterer at den tidligere Guns N' Roses-trommeslager Steven Adler (længst til højere på billedet) er blevet kørt på hospitalet.

Ifølge vidner skulle han angiveligt have stukket sig selv i maven. En endnu uidentificeret person var hjemme hos rockstjernen og ringede efter en ambulance. Da sundhedpersonalet ankom - torsdag nat, amerikansk tid - opdagede de et sår i Adlers maveregion. Han blev omgående ført til sygehuset, hvor han nu behandles for sine skader. Ifølge TMZ er skaderne ikke livstruende og i skrivende stund mistænkes ingen for en forbrydelse. 

Steven Adler har en broget karriere bag sig. I 1990 fik han sparket af Guns N' Roses på grund af sit stofmisbrug - her skal man lige have i tankerne, at det ikke just er en band, der har nægtet sig selv noget på den front, så det må have været grelt. Trods fyringen blev han sammen med gruppen indviet i Rock And Roll Hall Of Fame 2013.

Det har dog været en kamp at holde sig fra stofferne. Efter en overdosis i 1996 fik Steven Adler hjerteanfald og to hjerneblødninger. Samme år pågyndte han behandling for sit misbrug. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA