x

Se Jungs nye video – med Roland Møller i hovedrollen


"Vi håber – beskedent – at vores musik kan være med til at samle generationerne"

Den danske indiepopgruppe Jung har for tiden et pænt radiohit med debutsinglen "Jeg skal nok vente", som i skrivende stund ligger nummer 14 på radioernes airplayhitliste. Nu er de klar med en flot video til sangen, en video som har den prisbelønnede skuespiller Roland Møller (Under sandet, Underverden, Nordvest med flere) i hovedrollen. Se videoen ovenfor.

Bandet består af Jonas Jung på sang, Michael Hovmand på keyboard og Sigurd Boesen på guitar. Jonas og Michael er gymnasievenner fra Frederikssund, mens Sigurd stammer fra Middelfart, og de blev dannet for to år siden. Nu har de fået pladekontrakt med den danske afdeling af Universal Music (Magtens Korridorer, Hjalmer med flere) og bookingkontrakt med Copenhagen Music (Benal, Lukas Graham, Rasmus Seebach med flere).

Bandet siger selv:

”Vi er alle tre meget almindelige drenge, der håber at kunne kommunikere nogle af de følelser, vi alle sammen hele tiden står over for. Vi håber – beskedent – at vores musik kan være med til at samle generationerne. Både, når alting er skønt, og når alting bliver sværere. Det forsøger vi at gøre med en lyd, som er let tilgængelig, genkendelig, men med en vision om at skabe et dybt, åbent og fremadskuende lyd-univers.

Deres første single er som sagt ”Jeg skal nok vente”, og om det nummer udtaler de:

”Både når man begynder et forhold og er i det, er der situationer, hvor den ene part er nødt til at være tålmodig over for den anden. Lige så forelsket man kan være, lige så hjerteknusende det kan føles, så kan der være ting, den anden må forholde sig til. Derfor må man også selv. Og så er det bare at vente på, at det hele bliver lidt bedre. ”


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA