Nyhed

VIDEO: Lewis Capaldi smadrer Noel Gallaghers had med kærlighed og ironi

GAFFA.dk - Alt om musik

Selvironiens mester Lewis Capaldi har lavet sit bedste stunt til dato!

Det skete da han i weekenden spillede på Glastonbury Festival, og entrerede scenen efter at have vist klippet af Noel Gallagher, der sviner ham til på storskærmen. Til tonerne af Naughty by Nature’s "Here Comes The Money" og i fuld Oasis-parkacoat-solbriller og bøllehat-stil sjoskede han arrogant ind til en af sine største koncerter nogensinde, og da han smed parkaen kom en t-shirt med Noel Gallaghers ansigt i et stort hjerte til syne. 

Se den legendariske entré her:


Gallagher blev interviewet af Radio X ved festivalen Heaton Park i hjembyen Manchester. Her blev han spurgt, om der var en sang fra de senere år, han ville ønske, han havde skrevet. Det var der ikke, svarede Gallagher efter en tænkepause og tilføjede: "Musik er noget fucking pikspilleri for tiden. Hvem er denne Capaldi-fyr? Hvem er den idiot?"

Gallaghers kommentar vakte begejstring hos Capaldi. I en Instagram-story, citeret af NME, udtaler han: "Jeg har fucking peaket – er blevet jordet af Noel Gallagher. Nummer 1-single – betyder ikke noget. Nummer 1-album – betyder ikke noget. Noel Gallagher har lige jordet mig. Dette er en drøm, der går i opfyldelse. Det er Fars Dag (det var fars dag i Storbritannien 15. juni, red.), og jeg bliver jordet af en mand, der kunne være min far. Jeg har aldrig været lykkeligere."
 
Lewis Capaldi ligger for sjette uge på førstepladsen på den engelske hitliste med debutalbummet Divinely Uninspired to a Hellish Extent og havde tidligere på året syv uger som nummer 1 med singlen "Someone You Loved", som han også spillede til GAFFA-Prisen i marts.
 
Artiklen fortsætter under videoen


Noel Gallagher har med sit band Noel Gallagher's High Flying Birds netop udgivet ep'en Black Star Dancing og kan opleves på årets Roskilde Festival, mens Lewis Capaldi giver koncert i Forum Black Box 10. november.

ANNONCE