x

Cardi B har givet årets første koncert i Europa – sådan var det

Cardi B har givet årets første koncert i Europa – sådan var det

"Rumperystning og rap af høj kaliber"

Der var indtil for nylig stor spænding om, hvorvidt et af hovednavnene på Roskilde Festival, Cardi B, ville dukke op, da hun i sidste måned aflyste flere koncerter i USA med henvisning til, at hun ikke kunne flyve efter at have fået foretaget flere plastiske operationer. Operationer, der fik hendes krop til at svulme op, når hun fløj. Spændingen blev ikke mindre af, at Cardi B aflyste sidste års Roskilde-optræden, dengang fordi hun var gravid.

Nu kan det dog konstateres, at Cardi B er ankommet til Europa og har gennemført sin første koncert på kontinentet i denne omgang, nærmere betegnet på Kadetten Music Festival i den norske by Sandvika. Og det var en ganske underholdende optræden ifølge GAFFA Norges Mads Norbeck, hvis anmeldelse har overskriften "Rumperystning og rap af høj kaliber".

"Hun har charme, hun har humor, hun har karisma, og det hele leveres med en selvsikkerhed få andre kan matche," skriver anmelderen og fortsætter:

"Også teknisk er Cardi B milevidt foran sine samtidige. Selv godt nede bag lydpulten kan man høre hver eneste linje krystalklart".

Anmelderen har dog også visse indvendinger og skriver blandt andet:

"Men midt i denne kontekst savnede jeg noget mere spontanitet og tilstedeværelse. Interaktionen med publikum var minimal, og alt føles så indøvet, at man næsten kunne have fået samme oplevelse hjemme fra sofaen."

Koncerten bliver tildelt fire ud af seks stjerner. Læs hele anmeldelsen og se en flot billedserie her.

Cardi B optræder efter planen på Orange Scene i aften klokken 23.15.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA