GrimFest lancerer skaberfestival

GrimFest lancerer skaberfestival

Skab et samfund, der bygger på åbenhed, skabertrang, kreativitet og bæredygtighed

GrimFest i Brabrand ved Aarhus er få uger fra årets festival, som finder sted i dagene 1.-3. august, og nu præsenterer festivalen et nyt tiltag, som vil se dagens lys næste år: Skaberfestivalen GrimMaker, som vil blive afholdt i tre dage lige op til næste års festival, nærmere betegnet 27.-29. juli, og hvor det er meningen, at deltagerne selv skal skabe indholdet – lidt i stil med den amerikanske Burning Man-festival.

"På GrimMaker dyrker vi eksperimentkulturen, og vi vil på tre dage skabe et samfund, der bygger på åbenhed, skabertrang, kreativitet og bæredygtighed," fortæller arrangørerne i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Formålet med festivalen er at skabe noget, der er varigt: nye relationer, konstellationer, forandringer, koncepter, produkter" og videre:

"Inspireret af FN's 17 verdensmål vil festivalen være bygget op omkring alt fra talks og teamwork (jamsessions) til personlig fordybelse."

Læs mere på grimmaker.dk

Denne års udgave af GrimFest byder på kunstnere som Farveblind, Peter Sommer & Tiggerne, Dør Nr. 13, Fribytterdrømme, Bogfinkevej, Love Shop, Speaker Bite Me, Monti, The William Blakes og mange flere. Se fuldt program

Der er udsolgt til festivalen, men du kan stadig købe pakkebilletter, hvis du er medlem af GAFFA Plus – medlemskab er gratis. Læs mere her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA