x

Se heftig livevideo med black metal-kvartetten ORM


Varmer op til andet album

Den bornholmske black metal-kvartet ORM, der blev nomineret til en GAFFA-Pris for deres første album, varmer op til deres kommende andet album Ir med en heftig livesession-video fra Black Tornado-studiet i København. Se videoen ovenfor.

Albummet Ir udkommer den 30. august på både vinyl, kassettebånd og digitalt og består af de to mere end 20 minutter lange kompositioner "Klippens lyse hal" og "Bær solen ud", og i videoen kan du opleve et fem minutters uddrag af førstnævnte. Vi er her kommet fem minutter ind i kompositionen, idet gruppen tidligere har offentliggjort en video med de første fem minutter af nummeret – den kan du se her. Videoen er skabt af bandet i samarbejde med videomagerne Bjørn Patterson og Anders Dahl.

ORM spiller Ir i sin helhed ved deres releasekoncert på Alice i København den 29. august, hvor de nu melder tæt på udsolgt. I september er ORM et af hovednavnene på Raise Your Horns-festivalen i Rønne på fødeøen Bornholm, og bandet tager på turné i november.

ORM kan opleves her:

29. august: Alice, København, releasekoncert

13.-14. september: Raise Your Horns, Rønne

1. november: HeadQuarters, Aarhus

2. november: Studenterhuset, Odense

7. november: Sorte Firkant Festival, København

ORM udgav i 2017 sit første, selvbetitlede album, der tog sit udgangspunkt i mystiske fortællinger om mennesker og natur. Albummet fik en pæn anmeldelse i GAFFA og blev som nævnt også nomineret til en GAFFA-Pris i kategorien Årets Danske Hardrock/Metal-udgivelse – prisen blev dog vundet af Solbrud. Ifølge gruppens pladeselskab Indisciplinarian er kontrasterne på det nye album større – det komplekse er mere komplekst, og det simple er mere simpelt. Albummet tager tematisk udgangspunkt i altings forgængelighed.

LÆS OGSÅ: Kulsort og storslået debutudspil

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA