x

VIDEOPREMIERE: Rigmor som talerør for en generation


Rigmor er klar til at indlede nyt kapitel i dansk musik.

I marts udgav den aarhusianske indie-popkvartet Rigmor videoen “Det er ved at komme igen”, hvor bandet på melankolsk og distortet vis fortolker Michael Strunges tekstunivers. Nu er gruppen klar med den første single fra egen hånd. Vi har premiere på den tilhørende video til "Træ", der er en del af Rigmors kommende ep Menneske.

- Singlen ”Træ” indleder et nyt kapitel for, hvordan dansk musik kan skabe røre i befolkningen og benyttes som talerør for en generation, der står med følelsen af at være blevet tabt på gulvet mellem fremdriftsreformer og uddannelsesloft.

LÆS OGSÅ: Hovednavn aflyser på Tønder Festival

I videoen præsenteres gruppens musikalske og visuelle udtryk som helhed for første gang. Bandets fire medlemmer optræder på stribe; forsanger Sarah Wichmann, guitarist Oliver Stuart, basist Victor Sousa og Lasse Lykke på trommer.

- Drømmen for Rigmor er, at vores musik kan blive et samlingspunkt og opfordre andre, der ligeledes står med følelsen af at befinde sig i et vakuum, til at søge uden for samfundets transportbånd.

I næste uge spiller Rigmor på UHØRT Festival, hvor "Træ" er en del af bagkataloget. Den endelige spilleplan er ikke offentliggjort endnu, men festivalen løber af stablen i København fra fredag den 23. til lørdag den 24. august.    

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA