x

Nyt album fra Natasja

Nyt album fra Natasja

I dag er det præcis et år siden, Natasja omkom i en bilulykke på Jamaica, kun 32 år gammel. Og nu kan hendes manager Peter Skovsted over for Ritzau oplyse, at der snart vil blive udgivet et engelsksproget album, som Natasja indspillede kort før sin død, samtidig med at hun arbejdede på det dansksprogede album ”I Danmark Er Jeg Født”. Dét album, som udkom tre måneder efter hendes død, og som blev et kæmpehit, der til dato har solgt 70.000 eksemplarer ifølge Peter Skovsteds udtalelser til Ritzau. Det nye album ventes udgivet til efteråret.

Natasja udgav i 2005 sit engelsksprogede debutalbum ”Release”, som blev et pænt hit herhjemme og også vakte en vis opmærksomhed i udlandet, ikke mindst på Jamaica. Det var også her, hun i 2006 vandt den prestigefyldte reggae-konkurrence Red Stripe Irie-FM Big Break Contest som første ikke-jamaicaner.

Ritzau kan også oplyse, at Natasjas nære veninde og samarbejdspartner Karen Mukupa, som i øvrigt også befandt sig i ulykkesbilen, men slap uskadt fra ulykken, for tiden arbejder på en bog om Natasja. Bogen indeholder også en beskrivelse af selve dødsulykken.

Natasja på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA