x

Bo Kaspers Orkester kommer til Danmark med nyt album

Bo Kaspers Orkester kommer til Danmark med nyt album

– Albummet 23.55 kan med fordel høres sent på aftenen. Gerne højt! Og hvis naboerne klager, så hils fra os.

Bo Kaspers Orkester er klar med et nyt, soulorienteret album, 23.55, der udkommer den 22. november og bliver gruppens 12. album. I den forbindelse annoncerer den svenske kvartet fire koncerter på dansk jord til februar næste år. Bo Kaspers Orkester er kendt for deres særegne blanding af soul, pop, jazz og svensk visetradition, som de har foldet ud fra og med deres debut Söndag i sängen i 1993. 

LÆS OGSÅ: Pik og poesi fra eftertænksomt energibundt

Og i foråret 2020 drager Bo Kaspers Orkester på en større turné, hvor de besøger næsten 30 koncertsale og arenaer i hele Norden. Her vil de blandt andet gæste DR Koncerthuset i København, Musikhuset Aarhus, Kulturværftet i Helsingør og Portalen i Greve.

23.55 er en samling af sange, som det har taget os næsten tre årtier at blive i stand til at lave. En ren soulplade. Vi har været der tidligere; soulen ligger i vores DNA, men det føles som om, at vi først nu er klar, har stemmen og teksterne til at kunne gøre det fuldt ud. Nutidens soul, der er lavet efter uendelige timer foran en computer, lader vi vores yngre kollegaer om. Vi har skrevet sangene, øvet dem, testet dem foran publikum for til sidst at indspille dem i løbet af nogle få dage i studiet, udtaler gruppen.

Turnéen ser ud som følger:

Den 12. februar
Koncertsalen, DR Koncerthuset, København

Den 13. februar
Store Sal, Musikhuset Aarhus, Aarhus

Den 14. februar
Kulturværftet, Helsingør

Den 15. februar
Portalen, Greve

Køb billetter her: www.gig.to/bokaspersorkester


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA