x

Politi skræmmer vildfarent kvæg væk med AC/DC

Politi skræmmer vildfarent kvæg væk med AC/DC

Politiet i Montana tyer til alternative midler i kampen for at holde vejene i det nordlige Amerika fri for bisonokser; de er blandt andet kendt for at skrue helt op for AC/DC på politianlægget.    

Det vaskeægte rock'n'roll-band AC/DC, der især er kendt for verdenshittet "Highway to Hell" og forsanger Brian Johnsons skærebrænderstemme, har fået fans i den amerikanske politistyrke – og hvad man nok kan kalde for anti-fans i bisonflokkene. Da politiet i Montana ifølge NME delte ud af deres interne fifs på Facebook, kom det nemlig frem, at når man skal skræmme bisonokser af vejen, virker AC/DCs sang "Hell's Bells" helt formidabelt. 

"Når man er vicesherif omkring det vestlige Yellowstone indebærer det usædvanlige opgaver, blandt andet at drive bisonokser væk fra motorvejene, så ingen kommer til skade. Når vi møder en bison på vejene, tænder vi typisk for blink og sirener samt bruger et horn for at få dyret til at forlade vejen. Men hvis vi har at gøre med en modvillig bison, sætter vi ofte AC/DC's sang "Hell's Bells" på anlægget – det plejer at virke", skriver politiafdelingen i Gallatin County på sin Facebook-side. 

Artiklen fortsætter under opslaget

Så hvis blink, sirener og horn ikke er nok til at skræmme nogen væk med – så husk, at AC/DC er en mulighed med høj succesrate. Og næste gang, man sætter AC/DC på anlægget kan man sende en venlig tanke til politistyrkerne i Montana, skræmte bisonokser og sikre veje. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA