x

Ariana, Miley og Lana sammen i video til Charlie's Angels-sang


Video med masser af action

Ariana Grande, Miley Cyrus og Lana Del Rey er klar med videoen til "Don't Call Me Angel", deres fælles temasang til den kommende Charlie's Angels-film. Se videoen ovenfor.

Sangen er en dansabel, uptempo og ganske iørefaldende popsang, og i videoen ser man de tre stjerner give den som alternative, kriminalitetsbekæmpende engle med både hvide og sorte vinger på ryggen. Ariana Grande fremstår som gruppens leder, mens Miley Cyrus er den fysiske råstyrke, der kæmper løs i en boksering, og Lana Del Rey brillerer med sin våbenteknik.

LÆS OGSÅ: Lana Del Rey laver tidløst cover af Ariana Grande

Lana Del Rey kommer i øvrigt først ind i sangens afdæmpede mellemstykke og kan derfor give den som melankolsk diva, ganske som hun plejer at gøre det på sine egne udgivelser.

Charlie's Angels-filmens instruktør Elizabeth Banks dukker desuden op i slutningen af videoen. Selve musikvideoen er instrueret af Hannah Lux Davis, som blandt andet har instrueret videoerne til Ariana Grandes "Thank U, Next" og "7 Rings".

Actionkomedien Charlie's Angels er baseret på tv-serien fra slut-70'erne og er en fortsættelse af filmen af samme navn fra 2000 og efterfølgeren Full Throttle (Uden hæmninger) fra 2003. Den får dansk premiere 21. november, og hovedrollerne spilles af Kristen Stewart, Noami Scott og Ella Balinska.

LÆS OGSÅ: Lana Del Rey er stærkt tilbage på triumferende sekser

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA