x

Veteranen DJ Needlesplit vandt endelig DM i Mix

Veteranen DJ Needlesplit vandt endelig DM i Mix

20, gang blev lykkens gang for DJ Needlesplit, der, efter hård konkurrence til DM i Mix 2019, endelig kan kalde sig danmarksmester i mix. 

Lørdag aften løb den officielle battle om den danske DMC DJ titel, også kaldet DM i Mix af stabelen i Pumpehuset. Konkurrencen har været afholdt siden 1986 og har haft ikoner som Cutfather, Soulshock, Static, Turkman Souljah og Graded som vindere. I 1996 gik DJ Noize hele vejen og vandt ikke bare den danske titel, men også det internationale mesterskab og blev dermed verdensmester i mix. 

Blandt feltet af DJ’s var århusianske DJ FMD fra Provinsredaktionen og Frez Force DJ’s, der leverede et teknisk avanceret sæt og DJ Nåååjaaa fra Glasuren På Kulturen, der imponerede med wordcuts på ægte vinyler. 

Det blev dog DJ Needlesplit fra Aalborg, der trak det længste strå. Han har i en årrække stået for underholdende gimmicks blandet med gode gammeldags DJ skills og hæsblæsende scratch. Needlesplit debuterede i konkurrencen i 1992 og efter at have været i kamp 20 gange, kunne aftenens konferencier, PTA, endelig hæve armen på en tydeligt lykkelig Needlesplit. DJ Nååjaaa indtog 2. pladsen og DJ FMD blev nummer 3.       

Dermed skal Needlesplit til London og repræsentere Danmark ved VM – DMC World DJ Championships den 28. september.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA