x

CupcakKe indstiller karrieren i bekymrende og tårevædet video


Rapperen CupcakKe fra Chicago har i en Instagram Live Video proklameret, at hun stopper sin musikalske karriere og fjerner sit materiale fra alle streaming-platforme. 

CupcakKe er netop påbegyndt sin The 10K Tour i Nordamerika, men nu er den tilsyneladende nået til endestationen, før den rigtigt er gået i gang. I en bekymrende video på Instagram har en tårevædet CupcakKe fortalt sine fans, at hun stopper karrieren og agter at fjerne alt sin musik fra alle platforme.

Samtidigt skulle hendes turné angiveligt være ovre med øjeblikkelig virkning. Tidligere i år var CupcakKe indlagt, da hun havde berettet på Twitter, at hun ville begå selvmord. Et tweet, der nu er slettet.

LÆS OGSÅ: Rapperen Kid Cudi i rehab efter depression og selvmordstanker

I videoen siger CupcakKe blandt andet: "Denne Live-video er den sidste, I kommer til at se af mig. Jeg kommer ikke til at lave mere musik, og alt min musik kommer væk fra alle platforme." Senere beskriver hun, hvordan hendes eksplicitte sangtekster har sat gang i eftertænksomheden.

"Jeg føler, at jeg fordærver ungdommen. Jeg vil i himlen efter dette, og ikke i helvede. Jeg ser børn i alle aldre synge med på sange som "Hump Me" og "Fuck Me", og det knuser mig. Jeg er bare ikke glad længere. Jeg har ikke lyst til at være sammen med nogen lige nu." 

I skrivende stund er CupcakKes musik stadig på Spotify.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA