Nyhed

Australsk popfænomen kommer til Danmark

GAFFA.dk – alt om musik

Australske Tones and I indtager Store Vega den 13. marts 2020.

Toni Watson går i den brede offentlighed under kunstnernavnet Tones and I og er lidt af en solstrålehistorie. For bare et år siden var teenageren fra Byron Bay i Australien stort set ukendt, men det prædikat har ændret sig med lynets hast. Efter megahittet "Dance Monkey" har Tones and I brændt sig ind i bevidstheden hos alverdens popelskere. Nummeret har slået Kylie Minogues rekord for flest uger på toppen af hitlisten i hjemlandet af en kvinde og har ydermere toppet listerne i en lang række andre lande – heriblandt Danmark. Tones and I drager altså nu til Europa og stopper i Store Vega den 13. marts næste år.

LÆS OGSÅ: Keane vender tilbage til Danmark


Tones and I fik en forsmag på berømmelsen, da hun uploadede debutsinglen "Johnny Run Away" til den australske radiostation Triple J's hjemmeside. Nummeret blev godt modtaget, og Tones and I fulgte op på successen med "Dance Monkey". 

Tones and I udgav i august sin debut-ep, The Kids Are Coming og lægger sig i rækken af unge (klima)aktivistiske artister. 

"Og de gør det helt uden våben. Vi går ikke ind i en krig og dræber mennesker. Børnene er på
vej. Det er præcis det, det betyder; at de er en kraft, man skal regne med," udtaler Tones and I i forbindelse med udgivelsen. 


Billetter til showet i Store Vega kan fra på fredag den 4. oktober klokken 10 købes her.

ANNONCE