x

Se de største navne live - Sådan flyver du billigt afsted

Se de største navne live - Sådan flyver du billigt afsted

Spiller dine favoritbands ikke i Danmark? Du kan sagtens opleve dem alligevel, for flybilletter til mange steder i Europa og USA er ofte meget billige.

Heldigvis er der mange fede koncerter i Danmark, men der er også mange store navne, der ikke kommer til Danmark. Hvis du gerne vil opleve disse koncerter, så skal du i stedet flyve ud i Europa.

Hvis du kan rejse med en lille håndbagagetaske, kan man nogle gange finde flybilletter til London og Berlin for under kr. 50 t/r, men mange andre byer i Europa kan nås for nogle få hundrede kroner.

Lad os komme i gang med de gode tips til at finde billige flybilletter.

Tjek flybilletprisen, inden du køber koncertbilletten
Så snart du ser offentliggørelsen af det navn, som du skal opleve live, er det en god idé at starte med at tjekke priser på flybilletter. Tjek, om det er muligt at flyve billigt afsted til det område.

Tjek flere afrejselufthavne og ankomstlufthavne
Der kan være stor forskel på priser på flybilletter til- og fra bestemte lufthavne. Tjek Google Maps efter storbyer i nærheden af koncerten, og prøv også at søge efter flybilletter til dem. På Travelmarket.dk kan du søge fra flere afrejselufthavne i samme søgning. Søg gerne flybilletter fra København, Billund og Aalborg i samme søgning.

Nogle gange kan det betale sig at forlænge turen med nogle dage
Nogle flyselskaber flyver kun på udvalgte dage til bestemte destinationer. Det kan betyde, at en flyvning er markant billigere fra fredag til mandag, end fra fredag til søndag. Nogle gange er besparelsen så stor, at du kan betale en eller flere overnatninger med besparelsen – og så får du en lille ekstra ferie med i koncertoplevelsen.

Sammenlign alle priser på ét sted
Brug gerne en prissammenligningstjeneste som Travelmarket.dk for at få overblik over markedet med flybilletter. Travelmarket sammenligner priser på mere end 1.000 flyselskaber og rejsebureauer. Travelmarket er en uafhængig søgemaskine, og tillægger ikke noget oven i flypriserne.

Overvåg priserne, og køb gerne i god tid
Som hovedregel bliver priser på flybilletter dyrere og dyrere, jo tættere du komme på afrejsedagen. Derfor er det altid en god idé at bestille flybilletten i god, og helst aldrig senere end 4-5 uger før afrejse.
En god idé er at oprette en prisagent. Med en prisagent får du en daglig mail med en opdateret pris på den flyrute, som du overvåger. Køb så snart, at prisen er, som du ønsker den.

Overvej også koncerter i USA
Mange tror, at flybilletter til USA koster kr. 4.000 eller mere, men sådan behøver det ikke at være. Man kan ofte få flybilletter til USA for mindre end kr. 2.000 og nogle gange mindre end kr. 1.500.
Så vil du gerne opleve en koncert i USA, så tjek lige, om der er billige flybilletter. Det kan være, at det bliver billigere, end du tror.

Kombiner koncertturen med årets andre ferier
Hvis du alligevel ikke kan finde penge til koncert, hotel og flybilletter, så overvej at kombinere koncertrejsen med årets storbyferie eller anden ferie, og tag pengene fra feriebudgettet. De største navne i verden spiller jo i de største og fedeste storbyer, så hvorfor ikke bruge nogle dage i Rom, Berlin, Milano, Barcelona, Amsterdam eller New York, når du nu alligevel skal afsted.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA