x

Steppeulven 2020 præsenterer de første navne

Steppeulven 2020 præsenterer de første navne

Steppeulven 2020 bliver i Bremen Teater den 25. januar

Steppeulven hylder det forgangne års største musikalske bedrifter, og 2020 er ingen undtagelse. Til showet på Bremen Teater kan arrangørerne allerede nu løfte sløret for tre af de optrædende artister. Indtil videre er Efterklang, Tessa og Orm booket. Aftenens tovholdere er P6 Beat-værterne Tilde Bang-Kristensen og Rune Hedeman. Fra i dag kan der købes et begrænset antal billetter til Steppeulven 2020 via Ticketmaster.

Priserne uddeles af Foreningen af Danske Musikkritikere, der udgøres af en række musikskribenter fra dagblade og musikmedier. I år er GAFFA for anden gang med til at bestemme vinderne af den mangeårige kritikerpris.

LÆS OGSÅ: Vinderne af Steppeulven er fundet

Efterklang er en dansk indie-gruppe fra København, som siden dannelsen i december 2000 har udgivet fem fuldlængde-album, hvoraf det seneste, det meget roste Altid Sammen, deres første på dansk, udkom i september i år.

Tessa er en mindre erfaren, men frembrusende rapper fra Hundige. Hendes hårdstlående rim og flows har allerede betaget en betydelig skare af musikelskere, og det lader til, at vi kun har set toppen af isbjerget.

Black metal-ikonerne fra Orm er også yderst populære. Deres seneste album Ir har høstet enorm ros blandt musikkritikere, og GAFFAs egen anmelder var da også særdeles begejstret for albummet, som blev tildelt fem ud af seks stjerner.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Skabt af lyset, taget af mørket

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA