x

VIDEOPREMIERE: KillASon hylder diversiteten i sort-hvid video


Den franske rapper har netop udgivet singlen "FUN" og har begået en flot og æstetisk billedside til nummeret.

Videoen til "FUN" står i kontrast til den forholdsvise muntre titel. Den sort-hvide billedflade inviterer til eftertænksomhed og skaber samtidigt et meget taktilt indtryk. Stofligheden er i højsædet, og KillASon er tro mod sine franske rødder, især i de vers, hvor han rapper om sine egne forfædre. Billedsiden ændrer sig med She Reals indtræden, og tankerne bliver ledt hen på USA og dets problemer med institutionel racisme. Se videoen ovenfor.

LÆS OGSÅ: Veloplagt fransk rapper sparkede Distortion lørdag i gang

KillASon samarbejder med New York-baserede She Real på nummeret "FUN". KillASon fortæller til GAFFA, at tracket er en hyldest til farvede kvinder i hele verden. Samtidig er hvert enkelt vers dedikeret til en generation af farvede kvinder i den vestlige verden. KillASons egen bedstemor og mor behandles, mens She Real rapper om sin egen generation.

KillASon gjorde sig først bemærket i Danmark i sommeren 2018, da han optrådte under Distortion Ø, men siden 2016 med The Rize har han indtaget hiphop-scenen i Paris. KillASon medvirker i øvrigt på danske Farveblinds ep på tracket "Bad", og han joinede deres energiske optræden til GAFFA-Prisen i år, se nedenfor.

"FUN" stammer fra albummet SUPAHEROZ.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA