x

Stormzy giver dansk kæmpekoncert

Stormzy giver dansk kæmpekoncert

Kongen af grime bringer en fest af dimensioner til Royal Arena fredag 21. februar.

Efter at have nedlagt scene efter scene på de danske festivaler og spillesteder er Stormzy klar til at indtage Royal Arena fredag 21. februar 2020. Det bliver en grime-fest af dimensioner, når den engelske megastjerne medbringer det nye album Heavy Is the Head og blæser publikum bagover. Det nye album udkommer den 13. december. 

Stormzy har opbygget et stabilt renommé, når det kommer til at levere nogle af de mest højenergiske og anmelderroste koncerter på de danske festivaler og spillesteder. Første gang han besøgte Danmark var tilbage i 2015, da han gav en udsolgt koncert i Pumpehuset. Siden da er det kun gået fremad for kongen af grime. Han leverede en stor koncert på Roskilde 2016 på Apollo-scenen, hvor publikum moshede i den silende regn, mens gennembrudshittet "Know Me From" bragede ud af højtalerne.

LÆS OGSÅ: Stormzy på Roskilde 2018: 1, 2, 3... DØ!

Det efterfølgende år kom han igen til Danmark, hvor han denne gang blæste toppen af Store Vega med det skelsættende debutalbum Gang Signs & Prayer i bagagen. Dermed var stilen lagt, da han vendte tilbage til Roskilde i 2018 på Arena-scenen, hvor han igen beviste, at han er en af de mest solide liveperformere i hele rap-gamet. Han formåede at bygge bro til publikum, som han passende tiltalte som ”energy crew” igennem hele koncerten. Euforien ville ingen ende tage hos de fremmødte, og koncerten fik seks ud af seks mulige stjerner af vores anmelder.

Sidst vi havde besøg af Stormzy var på Smukfest 2019, hvor vores anmelder i en fem-stjernet anmeldelse skrev: ”Stormzy beviste, at han ikke er too big for his boots og formåede både at omfavne det vilde og det festlige og krydrede det med geografisk præcision og oprigtig taknemmelighed”. Nu er Stormzy klar til at nedlægge Royal Arena med endnu en energiudladning af dimensioner.

Den seneste uge har Stormzy været hovedperson i det engelske valg, da han med en enkelt opfordring til vælgerregistrering blandt de engelske unge fik antallet af nye vælgere til at stige med 236 procent. De kalder det "Stormzy-effekten". 

Billetsalget starter fredag 6. december kl. 9.00


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA