x

Dua Lipa til Danmark

Dua Lipa til Danmark

Engelske Dua Lipa giver dansk koncert den 10. maj 2020.

Københavnerne kan se frem til vaskeægte pop i verdensklasse, når Dua Lipa besøger Royal Arena til foråret. Koncerten sker i forbindelse med stjernens andet studiealbum Future Nostalgia, som udkommer på et tidspunkt i 2020. Ud over koncerten i Danmark drager Dua Lipa videre rundt omkring i Europa på en stor arenatour. 

─ Det, jeg gerne ville med det her album var at komme ud af min comfort zone og udfordre mig selv til at lave musik, der kunne sidestilles med nogle af mine yndlings-popsange gennem tiden, samtidig med at det føles frisk og som mit eget. Jeg var inspireret af så mange artister på den nye plade, fra Gwen Stefani til Madonna, til Moloko, til Blondie og Outkast, bare for at nævne et par stykker, siger Dua Lipa i en pressemeddelelse.

Den første single fra albummet, "Don’t Start Now", er allerede et massivt hit verden over med over 170 millioner streams i skrivende stund. 

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Debutant forsøgte at køre den ind på rutinen

Dua Lipas selvbetitlede debutalbum udkom i 2017 og høstede fire ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder. 

"Omdrejningspunktet for Dua Lipas succes er uden tvivl hendes vokal. Kvindelige vokalister som Ariana Grande og Selena Gomez har den her kant i et ellers finpoleret popunivers. Og her vælter Dua Lipa dem af pinden med sin hæshed og vokale dybde," skrev vi balndt andet om albummet.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Hitparade fra Englands næste store popstjerne

Billetsalget starter fredag 6. december kl. 09.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA