Smukfests partoutbilletter udsolgt på rekordtid

Smukfests partoutbilletter udsolgt på rekordtid

Festivalen i Skanderborg slog i dag en imponerende rekord, da alle partoutbilletter blev solgt hurtigere end nogensinde før.

Billetterne blev frigivet i dag klokken 10.00, og Smukfest kunne kort tid efter på Facebook annoncere, at salget var lukket. Det skulle kun tage imponerende 59 minutter, før alt var udsolgt, og det er altså "hele" syv minutter mindre end forrige år,  hvor det tog 1 time og 6 minutter. Det er andet år i træk, at festivalen kan prale af at sætte rekord for billetsalgsvarigheden.

Smukfest skriver yderligere, at man stadig kan nå at skrive sig på ventelisten til partoutbilletter på festivalens officielle webshop. Der er stadig endagsbilletter til salg. 

Derudover var der eftersigende problemer med dele af teknikken, og folk der havde problemer med ratebetalingen, kan henvende sig på mail.

- Det er fantastisk at opleve hvordan publikum gerne vil vores festival - og at kunne melde udsolgt af partoutbilletter samme dag vi sætter dem til salg, er noget vi er fantastisk stolte af og ydmyge over. At vi så ovenikøbet kunne gøre det lidt hurtigere end sidste år, er bare ekstra glædeligt, siger festivalklubbens formand Poul Martin Bonde.

LÆS OGSÅ: Smukfest præsenterer fire nye, store navne

Indtil videre finder man navne som Kygo, Tove Lo, Lewis Capaldi, Lionel Richie, Khalid samt de danske acts Gilli, Carpark North, MedinaRasmus Seebach og Malurt på programmet, og lover, at den store opmærksomhed bliver tilbagebetalt.

-Vi lover at kvittere for tilliden med den bedste festival vi overhovedet kan lave i 2020, hvor vi bl.a. ser frem til at præsentere vores hovednavne på helt nye Bøgescener - i et område der også kommer til at give endnu bedre plads til vores publikum, siger Poul Martin Bonde.

Smukfest 2020 afholdes fra den 5 til den 9. august. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA