x

Oppenheimers Eftermiddag-program klar

Oppenheimers Eftermiddag-program klar

Lørdag den 16. august lægger århusianske VoxHall lokale til den årligt tilbagevendende begivenhed Oppenheimers Eftermiddag – som den opmærksomme læser vil have noteret sig er navnet et lån fra Kliché-sangen af næsten samme navn ("Oppenheimers Formiddag").

Her vil man for "minimum 5 kroner" kunne opleve en stribe undergrundsnavne, der for den beskedne billetpris underholder fra 15.30 til 02.00. Og nu er det altså just offentliggjort, hvem de fremmødte vil kunne stifte bekendtskab med.

Årets udvalgte bands har gjort sig heldigt bemærket på flere måder i den sidste tid. Blandt andet har Green Lives været ugens band på MyMusic (i uge 24) og har ligget nummer et på Tracktesting.dks popliste. Waking Life var tillige ugens band på MyMusic i uge 26, og The Late Parade (billedet) optrådte på dette års Roskilde Festival.

Også de resterende bands har haft vind i sejlene den seneste tid, og er på den baggrund blevet udvalgt til at optræde denne eftermiddag.

Efter showet bydes på en overraskelse i form af et band med tidligere tilknytning til Oppenheimers Eftermiddag. Dette surpriseband, som vil levere musikken til aftenens afterparty, er siden da brudt igennem på musikscenen.

Imellem de optrædende bands vil forskellige kunstnere optræde både med musik og tværæstetiske performances på VoxHalls lille scene.

Det er niende år, arrangørerne slår døren op for minifestivallen, som tidligere har budt på navne som
Tiger Tunes, The Blue Van, epo-555, Vincent Van Go Go, BliGlad, Dúné, January Jaunt og Lis Er Stille.

Navne, som alle siden har markeret sig nationalt og internationalt, og det er netop idéen med festivalen, som i dagens anledning inviterer bookere, pladeselskaber, musikpresse, erhvervsliv og kulturpersoner for at skabe kontakt mellem de deltagende bands og musikbranchen.

Årets program er som følger:

Oppenheimers eftermiddag
16. august 2008 kl.15.30-02.00
Voxhall, Vesterallé 15, Århus C
Entre: mindst fem kroner

Green Lives
Ginger Ninja
The Late Parade
Waking Life
Epicentre
Kings of Dark Disco

Mere info


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA