GAFFA opruster med nye digitale koncepter i 2020 – se det første her

GAFFA opruster med nye digitale koncepter i 2020 – se det første her

I løbet af 2020 vil du kunne opleve flere nye digitale koncepter i både video- og podcastfamilien på GAFFAs platforme. 

Julefreden er så småt ved at sænke sig over redaktionens indbakker, men der hviles ingenlunde på laurbærrene af den grund. I dag har vi et nyt magasin på gaden med Peter Sommer i front. I den forbindelse har vi også lanceret det første af en række kommende koncepter, du kommer til at opleve i 2020 og fremover. 

GAFFA Uncover er det første af disse koncepter, hvor du kan møde vores forsideartister på slap line og høre dem filosofere og freestyle over større, mindre og helt små emner. Videoerne udkommer hver måned sammen med GAFFA-magasinet, hvori du som vanligt vil kunne læse store, dybdegående interviews med de største artister fra ind- og udland – side om side med en lang række spændende, nye(re) artister. 

Ud over GAFFA Uncover er der flere videokoncepter og podcastformater i støbeskeen, som du vil kunne stifte bekendtskab med inden længe. Så hvis du ikke allerede gør det, så gå ind og følg GAFFA Danmark på Facebook, gaffadk på Instagram og GAFFA på YouTube. Så misser du ikke lanceringen af de forskellige formater.

Følg GAFFA på YouTube

 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA